НА РАССМОТРЕНИИ Жалоба №1259 // администрация наказывает несколько наказаний сразу а потом ещё не отвечает игрокам

V

Valiera_69

Гость столицы
ИГРОК
Реакции:0
Баллы:15
- Ваш игровой никнейм
Валерий ортис
- Ваш ID
464 069
- ID нарушителя
962 264
- Время нарушения
2025/10/15 02:30
- Описание ситуации
добавлена вверх описание
- Доказательства
https://drive.google.com/file/d/13mQGi1TdGAMvMjRvOe5sLjYG3RHi5cph/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/1VO4VUx4EM6nyGNasieeRUSKLWcZRHsLD/view?usp=sharing
- Причина выдачи наказания
4.7 ПП 4.10 ПП
Vakare važiuojant, pravažiavus pro kelių policijos patikros punktą, mane pradėjo stabdyti policijos pareigūnai. Šalia jų sustojo civiliniai automobiliai, ir vienas iš jų, dėvėdamas kaukę, kartu su policijos pareigūnais ėmė mane persekioti. Jis pradėjo daužyti ir taranuoti mano automobilį be jokio perspėjimo ar signalo. Po susidūrimo, man nespėjus pajudėti, vyras išlipo iš automobilio ir paleido elektrošoko ginklą. Buvau išmestas iš judančios transporto priemonės.

Po to buvau sulaikytas. Vyras neprisistatė ir nepasakė, kas jis toks. Buvau nuvestas į areštinę. Pokalbio metu jis nepaaiškino mano teisių, pripažino tik vieną – teisę į advokatą – bet neleido man pasinaudoti teise paskambinti. Tada buvau įžeistas, pažemintas ir įmestas į kalėjimą.

Po visos šios situacijos pateikiau ataskaitą administratoriui, bet civiliai buvo pažymėti „DB“. Pabėgau iš kalėjimo, šiek tiek pakeliavau po projektą, o tada mečiau žaidimą, nes jau buvo vėlu ir man reikėjo eiti miegoti.

Šiandien, kai 15:20 val. prisijungiau prie serverio, pamačiau, kad turiu dvi nuobaudas: pirmoji – „Demorgan“ 1 valandai, antroji – „Pacifistas“ 22 valandoms. Svetainėje nėra administratoriaus, todėl nėra kam paaiškinti situacijos, tad vėl esu ten įstrigęs 3–4 valandas be jokios rimtos priežasties ar paaiškinimo.

Vakar, bėgdamas nuo policijos, pusvalandį važinėjau po projektą surakintas antrankiais, o tada buvau išsiųstas gydytis. Kai dingo elektra, vakare prisijungiau prie projekto ir galiausiai tris valandas sėdėjau „Demorgane“, nes sistema manė, kad išėjau ir negrįžau per septynias minutes. Parodžiau administratoriams vaizdo įrašą, bet administratorius atsisakė panaikinti bausmę, ir aš sugaišau dar tris valandas savo laiko.

Тони Честерс

Тони Честерс

Старший Администратор Форума
СТАРШИЙ АДМИНИСТРАТОР
АДМИНИСТРАТОР ФОРУМА
Реакции:1 483
Баллы:185
Приветствую вас, с вами Старший Администратор Форума.
Мы внимательно изучаем вашу жалобу и рассматриваем все её аспекты.
Благодарим за ваше терпение, ответ постараюсь предоставить в ближайшее время.

Personalize

Верх Низ